Skip to main content

Az ünnepi forgatag legszebb köröm ötleteiről és annak megvalósításáról beszélgettünk szakértő partnerünkkel. Assenbrenner Nikolett beavatott minket abba is, hogy egy igazán profi körmös hogyan is készül a dömpingre és mire kell odafigyelnie a vendégeknek bejelentkezéskor.

Hallgasd meg a beszélgetést ünnepi köröm trend témában a Podpad.hu oldalon- a BWNET beauty podcast csatornáján!

Magyarország újonnan induló podcast oldán a BWNET tartalmai is elérhetőek már az indulás óta. Hetente frissülő beszélgetések vannak itt, valódi szakértőkkel. Már nem csupán olvasni van lehetőséged, hanem a szépségápolás témáit meg is hallgathatod online, díjmentesen! Izgalmas hanganyagokkal várunk, hallgass bele máris! Az ünnepi köröm trend témát Assenbrenner Nikolett szalontulajdonossal jártuk körül.

Szakértőnk Assenbrenner Nikolett- műkörömépítő, oktató

Assenbrenner Niki, az Assenbrenner NailSaloon megálmodója, és szakmai vezetője.

Két évtizedes tapasztalattal a kezében, aktív kézápolóként tevékenykedik a szalonban, és szakmai oktatóként is fejleszti kollégáit.

Vendégei szerint minden kézben meglálja a lehetőséget és a szépséget. Hétszeres magyar bajnok, Európa-, és Olimpiai bajnok, nemzetközi szakoktató.

Ünnepi köröm trendek – betekintünk a kulisszák mögé

Ünnepi köröm trend témánk során beszélgetni fogunk a legújabb divatról: színek, minták, formák, technikák tekintetében.

Elegáns, vagy divatos? A csillogó francia köröm divat esetén nem kell kompromisszumot kötnöd! Beszélgetünk a Latte Ombre és a Latte Glitter Ombre divatirányokról is.

Hemzseg az internet a kreatív fotóktól- ám, hogyan készül egy körmös erre az időszakra, hogy egyetlen kérés se érje őt váratlanul? Végre egy profi rántja le erről a leplet és avat be minket a részletekbe!

Szót ejtünk a veszélyekről is…ha bárkit köröm baleset érne mi is a teendő? Szakavatott segítségünk lesz, aki elmondja, hogy otthon mit tehetünk és mi is az a pont, ahonnan már nagyobb károkat okozunk egy letört, beszakadt, sérült műköröm, géllakk esetében.

A célunk, hogy a szépségápolás területén profi tippeket, tanácsokat adjunk.