Skip to main content

Üdvözöllek a weboldalomon!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam! Assenbrenner Nikoletta vagyok, és immár több mint 20 éve lenyűgöz a kezek ápolása és szépítése. Pályám kezdetén, az első 10 évben sikeres szalonkörmösként dolgoztam. Azonban ebben az időszakban rájöttem, hogy hiányzik belőlem a kihívás, ezért elkezdtem részt venni versenyeken, amik meghatározták a következő 10 évemet, és versenyzőként kiteljesíthettem a tehetségem és elhivatottságom. Hazai és nemzetközi versenyeken is sokszor állhattam a dobogó legfelső fokán, ami fantasztikus érzés volt, és rengeteget hozzátett a szakmai fejlődésemhez.

A versenyzés izgalmas időszaka hihetetlen lendületet adott a karrieremnek. Oktatóként és termékfejlesztőként is dolgozhattam neves körmös cégeknél, ami tovább bővítette a tapasztalataimat és lehetőségeimet. 

Assenbrenner NailSaloon színes géllakkok a falon.

2015-ben alapítottam az első szalonomat, ahol kéz- és lábápolással foglalkozunk. Ma már büszkén mondhatom, hogy egy fantasztikus csapatot vezetek, akikkel határozottan boldogabbá tesszük az emberek életét. Az a célunk, hogy mindenki számára megteremtsük azt a helyet, ahol a sose volt még ilyen szép körmök” megszülethetnek. A vendégeink gyakran mondják nekünk, hogy nálunk találkoztak először olyan minőséggel és odaadással, amelyet korábban nem tapasztaltak.

Azóta a szalonmunka mellett a szalon menedzselése és az oktatás vált a fő tevékenységemmé, ahol a kreativitásom szárnyalhat. Minden nap azon fáradozunk, hogy a vendégeink számára már a foglalás is kényelmes és egyszerű legyen. Ezért egy átlátható online időpontfoglaló rendszert üzemeltetünk, amely segíti az egyeztetést és megkönnyíti mind a vendégek, mind pedig nekünk, a csapatnak a munkát.

Reméljük, hogy hamarosan vendégül láthatunk téged is, hogy személyesen tapasztalhasd meg az elkötelezettségünket és a magas színvonalú szolgáltatásainkat! Tedd meg az első lépést a szebb és ápoltabb kezek/lábak felé. Foglalj időpontot nálunk, és engedd meg, hogy átadjuk neked a szakértelmünket és szeretetünket a szépségápolás terén. Azt ígérjük, hogy élményekben és kényelemben gazdag utazásban lesz részed, ahol a divat és a stílus vezető szerepet játszik.

Köszönöm, hogy meglátogattad a weboldalunkat, és várom, hogy találkozzunk személyesen is!

Szeretettel,
Assenbrenner Nikoletta

Assenbrenner NailSaloon részlet belső elrendezés.

Assenbrenner Nikoletta

AN NailSaloon Master Szakértő
7x Országos Bajnok, Európa- és olimpiai Bajnok Műkörömépítő és Szakoktató,
Nemzetközi Tréner, VTCT nemzetközi műkörömépítő tanfolyam Oktató
AN NailSaloon Tulajdonos és szakmai vezető
Manikűr
5.000 Ft
száraz gépi manikűr fém csiszolófejekkel, körömhossz-, és forma kialakítás, polírozás, vitaminos olaj, krémezés
Modern géllakk
10.500 Ft
1,5-2 óra, 3-4 hétig tartós, ujjbegyig és S mére
Modern géllakk
11.900 Ft
1,5-2 óra, 3-4 hétig tartós, M méret
+ díszítés
+ 1.000 Ft
francia vég vagy ombre
Swarovski kövek
50 Ft /db
Eltávolítás
6.000 Ft
Géllakk vagy műköröm, manikűrrel, 1 óra
Műköröm építés
12.000 Ft
mini és SKM, 1,5-2 óra
Műköröm építés
15.000 Ft
szalonhossz, 2-2,5 óra
Műköröm tőtöltés
12.000 Ft
mini és SKM, 1,5-2 óra
Műköröm töltés
13.000 Ft
szalonhossz, 2-2,5 óra
Extrém formák építés
6.000 Ft /óra
óradíjban
Sugarfix kézápolás
1.500 Ft
Paraffin kézápolás kézre
2.500 Ft
Callux Pro luxus kézápolás
3.500 Ft

Az árszabás esetenként egyénileg történik, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az árak tartalmazzák az általunk készített előző szín, köröm eltávolítását.

Az árak érvényesek 2023.07.01.-től.

15 perc késés után a megbeszélt kezelés csak akkor végezhető el, ha a következő vendég időpontjával nem ütközik, egyéb esetben rövidített szolgáltatást javaslunk, megértésedet köszönjük!

Gyakran Ismételt Kérdések

Kell-e körmöt pihentetni?

A körömlemez egy elszarusodott élettelen szövet, szaruképződmény, elhalt hámsejtek lapszerűen, lemezesen egymáshoz tapadó tömege, így az sem lélegezni, sem pihenni nem tud.

Miért vékonyodik el a körömlemez leszedés után?

Sokan találkoztak már azzal a problémával, hogy géllakk/műköröm eltávolítása után vékony lett a körömlemez, akár fájdalmas, hideg-melegre érzékeny, piros színű. Ez a probléma sajnos nem az anyagtól (géllakk, zselé, porcelán, akrilgél) jelenik meg, hanem a szakszerűtlen elkészítés, vagy eltávolítás miatt. Tehát, ha a körmös nem megfelelő erősségű kézireszelőt választ és túlreszeli, esetleg a vendég magának feszegeti le a körmeit, valóban elvékonyodik a körömlemez, hiszen a rétegvastagságából veszít.

Szerencsére, az AN NailSaloonban magasan képzett kollégák pontosan tudják, mi a helyes menete a különböző anyagok eltávolításának. 

Milyen gyorsan nő a körmöm?

A körmök 1 mm-t nőnek átlagosan hetente kézen, a lábakon lassabban, csak 0,5 mm-t. De ez a sebesség mindenkinél változó életkor, évszakok (nyáron gyorsabban nő, mint télen 🙂) és egyéb körülmények alapján. 

A megfelelő helyre pozícionált géllakk/műköröm is éppen ezért 3-4 hét után veszít a stabilitásából, és amikor eléri a stresszterületet (a két sarokpont által határolt rész), megbillenhet, amivel együtt hajlamos felszakítani a természetes körömlemezt is, azt károsítva!

A lenőtt rész újratöltése, balanszolása maximum 3-4 hetente javasolt!

Oldja-e az anyagot vegyszer?

Igen, ezért minden olyan tevékenység, ahol erős, agresszív vegyszereket használnak takarításhoz például, kesztyűben végzendő. Az erős vegyszerek károsítják az alapanyagokat; a zselét, akrilgélt úgy, mint a lakkzselét. Ezek a vegyszerek egyébként a bőrt és a természetes körömlemezt is károsítják, így emiatt is a kesztyű használata erősen ajánlott.

Tudok-e kártyával fizetni?

Igen, a bankkártyás fizetés lehetőségét biztosítva szeretnénk minden vendégünknek rugalmasságot, kényelmet és biztonságot nyújtani. Az a célunk, hogy a szolgáltatásaink minőségét és a vendégeink elégedettségét a fizetési folyamat egyszerűségével és gördülékenységével egészítsük ki.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Látogasd meg online foglaló felületünket, ahol a Bwnet-tel közösen azon dolgozunk, hogy kényelmesen és gyorsan tudj időpontot foglalni! 

IDŐPONTFOGLALÁS

Töltsd ki a szükséges adatokat a regisztrációs űrlapban. Ez általában magában foglalja a nevedet, elérhetőségeidet. Az adatok megadása után válassz jelszót, a rendszer küldd egy aktiváló kódot, aminek érkezése után használhatod is a felületet.

Találj rá a szalonra, és foglalj időpontot a „Melyik szalont keresed” nevű menüpontban, ahol hozzáférhetsz az Assenbrenner NailSaloon munkatársainak időpontfoglaló rendszeréhez.

Válaszd ki a számodra szimpatikus Szakértőt, szolgáltatást vagy kezelést, a rendszerben elérhető opciók közül. Kattints az adott szolgáltatásra vagy kezelésre Kollégáinknál.

Válaszd ki az elérhető zöld időpontok közül azt, amely a legmegfelelőbb neked. A rendszer valós időben mutatja a rendelkezésre álló időpontokat, így könnyedén megtalálhatod a neked legmegfelelőbbet.

A foglaláshoz szükséges a véglegesítés gombra kattintani!

Végül, a rendszer visszaigazolja az időpontfoglalást, és e-mailben, valamint SMS-ben értesítést küld a foglalás részleteiről.

Ezáltal könnyedén és gyorsan lefoglalhatod a számodra legmegfelelőbb időpontot a Szalonban, akár otthonról, munkából vagy akár útközben is. Az online időpontfoglaló rendszerünk segítségével rugalmasan és egyszerűen szervezheted meg az ápolásodat a neked legmegfelelőbb időpontban.

Kapcsolat és megközelítés

Címünk:

Műkörömépítő, és Oktatószalon
1097 Budapest, IX. kerület, Vaskapu utca 10-14 C.

Nyitvatartás:

Hétfő 8:00-20:00
Kedd 8:00-20:00
Szerda 8:00-20:00
Csütörtök 8:00-20:00
Péntek 8:00-20:00
Előre bejelentkezés alapján: +36 70 635 7700