Skip to main content

Barta Adrienn

a Szalon lábápolás Specialista Kolléganője, Master Szakértő, Callux Professzionális lábápolás, gyógypedikűr, körömkorrekció, láb géllakk és lábmasszázs is található az elérhető szolgáltatásai között

Az esztétikai lábápolás és láb géllakk kizárólag egészséges lábon végezhető el!

Callux professzionális lábpeeling
9.500 Ft
„Wellness” pedikűr" 90 perc, Callux antibakteriális, gombaölő hatású, vérkeringést fokozó, puhító lábfürdő, mélyhámlasztó gél használata, bőrkeményedések eltávolítása, körmök formázása, sheavajas lábpeeling, tápláló krémezés
Callux Pro
13.500 Ft
igénybevett lábak esetén, kb. 120 perc
Kombinált pedikűr
16.500 Ft
nagyon igénybevett, repedezett bőr esetén (2-2,5 óra)
Láb géllakk
8.000 Ft
0-35 nap között (60 perc)
Láb géllakk
10.000 Ft
35 napon túli csere (75 perc)
Callux + géllakk
16.000 Ft
(90 perc)
Callux + géllakk
21.000 Ft
35 napon túli kezelés (120 perc)
Swarovski kövek
50 Ft /db
Eltávolítás
4.500 Ft
Géllakk eltávolítás manikűrrel (kb. 1 óra)
Körömkorrekció
2.500 Ft
Paraffin kézápolás
2.500 Ft
Callux Pro prémium kézápolás
3.500 Ft
Luxus kézmaszk
3.500 Ft
Nyugtató lábmasszázs
3.500 Ft
20 perc
Gyógypedikűr
változó
a probléma nehézségétől függ, az árszabás egyénenként változó!

Az árszabás esetenként egyénileg történik, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az árak tartalmazzák az általunk készített előző szín, köröm eltávolítását.

Az árak érvényesek 2022. szeptember 1.-től.

10 perc késés után a megbeszélt kezelés csak akkor végezhető el, ha a következő vendég időpontjával nem ütközik.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kell-e körmöt pihentetni?

A körömlemez egy elszarusodott élettelen szövet, szaruképződmény, elhalt hámsejtek lapszerűen, lemezesen egymáshoz tapadó tömege, így az sem lélegezni, sem pihenni nem tud.

Miért vékonyodik el a körömlemez leszedés után?

Sokan találkoztak már azzal a problémával, hogy géllakk/műköröm eltávolítása után vékony lett a körömlemez, akár fájdalmas, hideg-melegre érzékeny, piros színű. Ez a probléma sajnos nem az anyagtól (géllakk, zselé, porcelán, akrilgél) jelenik meg, hanem a szakszerűtlen elkészítés, vagy eltávolítás miatt. Tehát, ha a körmös nem megfelelő erősségű kézireszelőt választ és túlreszeli, esetleg a vendég magának feszegeti le a körmeit, valóban elvékonyodik a körömlemez, hiszen a rétegvastagságából veszít.

Szerencsére, az AN NailSaloonban magasan képzett kollégák pontosan tudják, mi a helyes menete a különböző anyagok eltávolításának. 

Milyen gyorsan nő a körmöm?

A körmök 1 mm-t nőnek átlagosan hetente kézen, a lábakon lassabban, csak 0,5 mm-t. De ez a sebesség mindenkinél változó életkor, évszakok (nyáron gyorsabban nő, mint télen 🙂) és egyéb körülmények alapján. 

A megfelelő helyre pozícionált géllakk/műköröm is éppen ezért 3-4 hét után veszít a stabilitásából, és amikor eléri a stresszterületet (a két sarokpont által határolt rész), megbillenhet, amivel együtt hajlamos felszakítani a természetes körömlemezt is, azt károsítva!

A lenőtt rész újratöltése, balanszolása maximum 3-4 hetente javasolt!

Oldja-e az anyagot vegyszer?

Igen, ezért minden olyan tevékenység, ahol erős, agresszív vegyszereket használnak takarításhoz például, kesztyűben végzendő. Az erős vegyszerek károsítják az alapanyagokat; a zselét, akrilgélt úgy, mint a lakkzselét. Ezek a vegyszerek egyébként a bőrt és a természetes körömlemezt is károsítják, így emiatt is a kesztyű használata erősen ajánlott.

Tudok-e kártyával fizetni?

Igen, a bankkártyás fizetés lehetőségét biztosítva szeretnénk minden vendégünknek rugalmasságot, kényelmet és biztonságot nyújtani. Az a célunk, hogy a szolgáltatásaink minőségét és a vendégeink elégedettségét a fizetési folyamat egyszerűségével és gördülékenységével egészítsük ki.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Látogasd meg online foglaló felületünket, ahol a Bwnet-tel közösen azon dolgozunk, hogy kényelmesen és gyorsan tudj időpontot foglalni! 

IDŐPONTFOGLALÁS

Töltsd ki a szükséges adatokat a regisztrációs űrlapban. Ez általában magában foglalja a nevedet, elérhetőségeidet. Az adatok megadása után válassz jelszót, a rendszer küldd egy aktiváló kódot, aminek érkezése után használhatod is a felületet.

Találj rá a szalonra, és foglalj időpontot a „Melyik szalont keresed” nevű menüpontban, ahol hozzáférhetsz az Assenbrenner NailSaloon munkatársainak időpontfoglaló rendszeréhez.

Válaszd ki a számodra szimpatikus Szakértőt, szolgáltatást vagy kezelést, a rendszerben elérhető opciók közül. Kattints az adott szolgáltatásra vagy kezelésre Kollégáinknál.

Válaszd ki az elérhető zöld időpontok közül azt, amely a legmegfelelőbb neked. A rendszer valós időben mutatja a rendelkezésre álló időpontokat, így könnyedén megtalálhatod a neked legmegfelelőbbet.

A foglaláshoz szükséges a véglegesítés gombra kattintani!

Végül, a rendszer visszaigazolja az időpontfoglalást, és e-mailben, valamint SMS-ben értesítést küld a foglalás részleteiről.

Ezáltal könnyedén és gyorsan lefoglalhatod a számodra legmegfelelőbb időpontot a Szalonban, akár otthonról, munkából vagy akár útközben is. Az online időpontfoglaló rendszerünk segítségével rugalmasan és egyszerűen szervezheted meg az ápolásodat a neked legmegfelelőbb időpontban.

Kapcsolat és megközelítés

Címünk:

Műkörömépítő, és Oktatószalon
1097 Budapest, IX. kerület, Vaskapu utca 10-14 C.

Nyitvatartás:

Hétfő 8:00-20:00
Kedd 8:00-20:00
Szerda 8:00-20:00
Csütörtök 8:00-20:00
Péntek 8:00-20:00
Előre bejelentkezés alapján: +36 70 635 7700