Skip to main content

Már javában itt a nyár, a jó idő beköszöntével pedig lábainkról lekerülnek a cipők, helyükre csinos szandálok, papucsok, nyitott orrú lábbelik kerülnek, s ilyenkor előtérbe kerülnek a láb körmei.

Olvass tovább, és tudj meg mindent a lábápolás legfontosabb lépéseiről, a helyes pedikűrözésről és az idei nyár színeről Barta Adrienn, Olimpiai Bronzérmes Lábápoló Specialista Tolmácsolásában!

Lábápolás idén nyáron!

A legkedveltebb hétköznapi viselet a színes géllakk, az örök klasszikussal a pirossal, de a jelenlegi trend azt mutatja, hogy teret kapnak a neon színek, azok közül is leginkább a rózsaszín és a narancsos árnyalatok. Fontos tudni ezekről a színekről, hogy optikailag kedvező hatást gyakorolnak, azaz a láb körmei teltebbnek, nagyobbnak, egyenletesebbnek hatnak, s ezt mindenki kivétel nélkül nagyon szereti. A körmökre többféle módszerrel lehet géllakkot készíteni, ezt általában az adott köröm hosszához, formájához és a viselő életmódjához illeszkedően készítjük el. A körmök megszépítése mellett fontos szerepet kap a bőrünk ápolása is, amelyet az adott személy bőrtípusának megfelelően végezzük, ezt számos dolog befolyásolhatja: a bőr nedvessége, zsírtartalma, textúrája, továbbá vendégünk életvitele. A nyári időjárás (meleg, por, napsütés…) hatására és a már említett lábbelik hordása miatt bőrünk igénybevetté válik, ezért javasolt időszakonként szakembereink felkeresése.

Assenbrenner NailSaloon
1097 Budapest, IX. kerület
Vaskapu utca 10-14 C

Lábápolás nyáron