Skip to main content

A téli hónapokban a csillogó havas tájak látványa mindenkit ünnepi hangulatba hoz. Nem is csoda, hiszen ekkor vannak az év legragyogóbb időszakai, a karácsony és a szilveszter, így az ezekhez passzoló körmök elengedhetetlenek a hangolódáshoz.

Szabó Virág Lillát kérdeztük a téli szettek különlegességeiről, mintáiról és színeiről.

Igazi téli hangulat a körmeiden is – Téli köröm minták 2023

,,Vannak kifejezetten hideg árnyalatok „jég” kék, rózsaszín, fehér, lila és bármilyen világos szín, amik a körömre felkenve rikító hatásúak. Ezeket nagyon jól használhatjuk ombre technikához, vagy ezüstös enyhe csillogású effekt lakkal fedve rendkívül télies hatást érhetünk el. Még ragyogóbb eredményt pedig fényporral és sellőporral lehet elérni. Sokan szeretik a sapkát vagy sálat viselő állatkákat, amiket meg is lehet festeni, vagy nyomdalemez segítségével felvinni az elkészült színre.

A meleg árnyalatok között is széles a skála a téli színekből, ilyenek például a barnás árnyalatok, telítettebb rózsaszínek, közép szürkék. Az igazán bekuckózós vendégek a pulcsi minta szerelmesei. A matt felületek pedig még jobban „puhítják” a szettet.

Mivel szerelmese vagyok a kézzel festett mintáknak így a téli állatkák festését emelném ki személyes kedvencemnek. Mindegyik egy kicsit más lesz, hozzá adok vagy elveszek a mintából. Nem szeretem kétszer ugyanazt ugyanúgy megfesteni, ettől lesz egyedi. Szeretem a kihívásokat és szépet alkotni, és ezzel visszarepíteni az elfeledett gyermeki énjéhez a vendégemet.” – Szabó Virág Lilla

A karácsony szelleme egész évben bennünk lapul – Téli köröm minták 2023

,,Az első karácsonyi vágyak, elképzelések talán az első időpont beírásánál érkeznek. 2022 decemberén már többen beiratkoztak 2023 karácsonyára, tisztán emlékszem a „jövőre ilyet szeretnék” mondatra.  Míg írom ezeket a sorokat tudatosul bennem is, hogy a karácsony titkon ott lapul egész évben vendégeinkben. Számtalanszor elhangzik az év során: ,,karácsonykor ezt a színt fogom választani”, ,,ezt meghagyom karácsonyra”. Persze az igazi vágyak november közepétől szoktak elkészülni. Vannak akik novembertől 2-3 szettet is tartogatnak a tarsolyban és a legkedvesebb ötletet, színt hagyják az ünnepekre.” – Szabó Virág Lilla

Téli köröm minták 2023 – A klasszikusok és az újdonságok

,,Évről évre vannak klasszikus visszatérő örök minták, ilyenek például a pulcsi minta, hópihék, csillagok, sellőporos díszítések és minden mennyiségben a csillámporok, strasszkövek. Nyomdalemezekkel is számos karácsonyi mintát tudunk varázsolni, amit minden évben szeretnek a vendégek.

Már tavaly is érezhető volt, de 2023-ban kifejezetten a letisztultabb, egyszerűbb körmök hódítanak. Karácsonykor is számíthatunk az egyszínű szettekre díszítés nélkül, klasszikus ünnepi színekkel.
Idén a trendek között szerepelnek az úgynevezett „milky”  körmök, az átlátszóak amik teljesen természetes hatást kölcsönöznek és a nude körmök, mindezek meghintve egy kis csillogással. Díszített körmök esetén a továbbra is divatban lévő glitter ombre technikára számíthatunk, illetve a transzfer fóliák is újra aranykorukat élik. ” – Szabó Virág Lilla

Szilveszter és karácsony egy köröm szetten – Hogy lehetséges?

,,A két ünnep összehangolására, hogy szilveszterkor is alkalomhoz illő legyen a manikűrünk, tökéletes választás az igazán csillogós, csillámos, szinte szikrázós szettek választása. Tökéletes választás lehet a fekete szín is és 1-1 ujj díszítésének pedig használhatunk glittereket, effekt porokat, strasszköveket.” – Szabó Virág Lilla

Ismerd meg Szabó Virág Lillát!

,,Szabó Virág Lilla vagyok és 2013-ban végeztem kézápoló – műkörömépítőként. Mindig is szerettem a kreatív dolgokat, de valahogy úgy hozta a sors, hogy inkább „pasis” munkahelyeim voltak, így sosem tudtam azokban igazán kibontakozni. Hobbi szinten rengeteg dologgal foglalkoztam, fényképezés, rajz, festés, grafika stb. Éppen CNC gépkezelő voltam, mikor szabadidőmben rengeteg velencei maszkot készítettem, és ekkor jött a gondolat, hogy a műkörömépítő szakma az biztos hasonlít a maszkok készítéséhez és én ezt szeretném csinálni.

2013-ban el is végeztem a szakmát és számos továbbképzésen vettem részt, hiszen mint kiderült a maszkokhoz kevés köze van, ellenben számos más lépést kellett megtanulnom, hogy elindulhassak az úton. Az igazi áttörést az Asssenbrenner NailSaloon csapata hozta meg, aminek büszke tagja lehetek már 8 éve.

És hogy mit is szeretek a szakmámban?  Szeretem, hogy technikailag egy folyamatosan fejlődő szakma, mindig van mit tanulni, lehet jobbnak lenni. Szeretem, hogy küllemi érték mellett lelki feltöltődést is ad a munkám, amit büszkén viselhetnek vendégeim.” – Szabó Virág Lilla

Ragyogó karácsonyi körmöket szeretnél? Jelentkezz be online Szabó Virág Lillához, az Assenbrenner NailSalon csapattagjához!

Szabó Virág Lilla vár Téged is az Assenbrenner NailSalon-ban Budapesten! Csodáld meg az általa készített lehengerlő körmöket, és jelentkezz be hozzá online!

 

Assenbrenner NailSaloon
1097 Budapest, IX. kerület
Vaskapu utca 10-14 C

Online időpontfoglalás