Meríts inspirációt és találd meg stílusod a “100+10  tökéletes körömdíszítési ötlet ” katalógusunkban!

LETÖLTÖM A KATALÓGUST
6 kéz színes körmök

Tökéletes és alkalomhoz illő körömdíszítési ötletet?!

Mindannyian szeretjük, ha körmeink ápoltak, szépek és egyediek. Ugyanakkor a tökéletes díszítési ötlet kiválasztása néha igazi kihívást jelent. Hogyan találhatjuk meg a legideálisabbat, amelyik igazán kifejezi stílusunkat és személyiségünket?

Assenbrenner Niki vagyok

a SZALON alapítója és szakmai vezetője, misszióm, hogy a Velem dolgozó Kolléganők sikeresen, tudásuk legmagasabb szintjén teljesítsenek minden nap, ezért folyamatosan fejlesztem Őket.

Szakértő Kolléganőink megtalálják Neked azt a személyre szabott szolgáltatást – legyen szó manikűr, tartós lakk, erősítés, műkörömépítés, korrekció vagy éppen lábápolásról -, aminek a viselete kényelmes és tartós lesz, csak kérlek, bízd rá magad a Szakértőinkre, és adj magatoknak időt, hogy a legjobb közös megoldás megszülethessen! 🙂

Nálunk nincs lehetetlen!!

Több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakértőink nap, mint nap szembenéznek azzal a kihívással, hogy a legjobb díszítési megoldásokat találják meg vendégeiknek. Az egyik leggyakoribb probléma, amivel találkozunk, hogy a vendégek nem biztosak abban, milyen díszítést szeretnének, ötlet nélkül érkeznek. Mi lenne, ha otthonról, a kanapédról, a katalógust lapozgatva választhatnád ki a neked legjobban tetszőt?!

Jó hírünk van!

Megalkottuk a „100+10 körömdíszítési ötlet” című INGYENESEN LETÖLTHETŐ katalógusunkat! Összegyűjtöttük a legnépszerűbb és legújabb körömdíszítési ötleteinket. Ez a katalógus az, amire szükséged van, ha inspirációt keresel, vagy ha egyszerűen csak szeretnéd látni, mi mindenre vagyunk képesek!

Ebben a katalógusban több mint 100, a szakértőink által gondosan kiválasztott körömdíszítési ötletet találsz, amelyeket bármikor elkészítünk számodra is szalonunkban. Mit tartalmaz pontosan az ingyenes katalógusunk?
katalógus kék körömmel egy asztalon
  • Szalonunk és szakértőink bemutatkozása
  • 100+10 körömdíszítési ötlet
  • Fotók eddigi munkáinkról
  • Ügyfeleink visszajelzései
  • Elérhetőségeink
  • Szalon megközelítése

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy megismerhesd az Assenbrenner NailSaloon & School szakértőinek legjobb ötleteit! Töltsd le most INGYEN a „100+10 körömdíszítési ötlet” című katalógusunkat, és inspirálódj a legújabb trendekkel, vagy találd meg a klasszikus stílust, amely illik hozzád!

fröccsenő körömlakkok

Ráadásul, ha letöltöd a katalógust, feliratkoztatunk hírlevél szolgáltatásunkra is, ahol különleges ajánlatokkal és kedvezményekkel készülünk majd a szalonunkban elérhető szolgáltatásokra a leghűségesebb követőinknek.

Ne feledd, nálunk nincs lehetetlen! A „100+10 körömdíszítési ötlet” segít abban, hogy a legjobb döntést hozd meg. A katalógus segítségével könnyedén kiválaszthatod a számodra legideálisabb díszítést, és bátran rábízhatod magad a szakértőinkre.

körömlakk
100+10 tökéletes körömdíszítési ötlet

100+10 tökéletes körömdíszítési ötlet

Töltsd le ingyenes katalógusunkat, meríts inspirációt és találd meg stílusod!


Töltsd le INGYENES katalógusunkat!

Az Assenbrenner NailSaloon & School-ban mindig arra törekszünk, hogy a vendégeink a lehető legjobb élményben részesüljenek, a katalógus letöltése az első lépés ezen az úton.

Hagyd, hogy a körmeid beszéljenek helyetted! Töltsd le a katalógust most, és szépülj nálunk, az Assenbrenner NailSaloon & School-ban!

Kapcsolat és megközelítés

Címünk:

Műkörömépítő, és Oktatószalon: 1097 Budapest, IX. kerület, Vaskapu utca 10-14 C.

Nyitvatartás:

Hétfő 8:00-20:00
Kedd 8:00-20:00
Szerda 8:00-20:00
Csütörtök 8:00-20:00
Péntek 8:00-20:00
Előre bejelentkezés alapján: +36 70 635 7700

© 2024 Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | Made with ❤ by hannahdesign