Légy Nemzetközi Körömtechnikus – International Nail Technician Training

Ismerd meg Nemzetközi Körömtechnikus Tanfolyamunkat az ingyenes katalógusunk segítségével!

LETÖLTÖM A KATALÓGUST
Körömhossz reszelése manikűr közben.

Személyre Szabott Mentorprogram!

Fedezd fel a kimagasló kéz- és lábápoló tanfolyamunkat! Profi oktatók, azonnali eredmények és felejthetetlen élmények várnak rád! Ne maradj le, válaszd a sikert és boldogságot! Profi oktatók, lépésről lépésre haladó oktatási modulok, és gyakorlatias ismeretek. Azonnal alkalmazható készségek, támogatás a pályafutásod során. Csak sikeres, kreatív szakembereket képzünk. Ne hagyd ki, válaszd a minőséget!

Személyre Szabott Mentorprogram! Az 5 hónapos mentorprogram, amelyet kínálunk, egyedülálló lehetőség a tanulók számára. Azt jelenti, hogy minden tanuló egyénileg kap mentorálást és támogatást, hogy fejlessze kézápolói készségeit és szakmai tudását. Ezáltal minden diák számára személyre szabott tanulási lehetőséget biztosítunk.

Assenbrenner Niki vagyok

a londoni, Perfect Nails International Nail Academy magyarországi képviselője. Számomra az oktatás nem csak munka, hanem szenvedély és küldetés is. Az oktatásban rejlő hatalom mindig is megérintett engem, és hiszem, hogy az életünk során tanult tudás és készségek átadása a legjobb dolog, amit tehetünk.

Minden reggel azzal a céllal ébredek, hogy lehetőséget adjak az embereknek, hogy felfedezzék a saját tehetségüket, és fejlesszék azt. Hiszek abban, hogy mindenkiben ott rejlik a lehetőség a fejlődésre, és hogy az oktatás által hozzájárulhatunk az egyének és a társadalom jobbá tételéhez.

Együttműködéseim során mindig azokat az értékeket tartom szem előtt, amelyekre építettük az Nemzetközi Körömtechnikus tréninget. Az elkötelezettség, az integritás és a minőség számomra nem csak szavak, hanem cselekedetek is. Az én küldetésem, hogy segítsek nektek elérni a céljaitokat, és hogy a lehető legjobb oktatást nyújtsuk Magyarországon. Az én szívem mindig az oktatásért dobog, és várom, hogy együtt építsük az INTT közösségét Magyarországon.

Több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező oktatóink szembenéznek minden kihívással! Az egyik leggyakoribb probléma, amivel találkozunk, hogy nincs megértés egy-egy mozdulatnál. Mi lenne, ha azt mondanám, nálunk megkapod a választ, a mit, miért, mivel és hogyan kérdésekre?

Jó hírünk van!

Részvételed a tanfolyamon a szakmai életedben jelentős áttörést jelenthet, és lehetőséget nyújt arra, hogy elérd az álmaidat és sikeres szakemberré válj! Ez a katalógus az, amire szükséged van, ha szeretnéd látni, te mire lehetsz képes!

Ebben a katalógusban megtalálsz minden olyan információt, ami segíthet a döntésben, miért érdemes minket választani! Azért alkottuk meg, hogy mélyebben megismerhessetek bennünket és a tanfolyamunkat!

Mit találsz benne?

  • Oktatóink, szakértőink bemutatkozása
  • Tanulói munkákról fotók és tanulói visszajelzések
  • Pedagógiai elemek, amikre esküszünk, a mentorprogram sikerességét illetően
  • Részletes leírás a tanfolyamról
  • Elérhetőségeink
  • Jelentkezés menete

Nem érdemes kihagyni ezt az egyedülálló lehetőséget, mert a Nemzetközi körömtechnikus tanfolyamunk a kulcs a sikerhez, a szépségiparban rejlő izgalmas karriered kezdetéhez! Töltsd le most katalógusunkat, és válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot!

fröccsenő körömlakkok

Ráadásul, ha letöltöd a katalógust, feliratkoztatunk hírlevél szolgáltatásunkra is, ahol különleges ajánlatokkal és kedvezményekkel készülünk majd a szalonunkban elérhető szolgáltatásokra a leghűségesebb követőinknek.

Ne feledd, nálunk nincs lehetetlen! A katalógus segít abban, hogy a legjobb döntést hozd meg. A katalógus segítségével könnyedén kiválaszthatod a számodra legideálisabb tanfolyamot, és bátran rábízhatod magad a szakértőinkre.

körömlakk
Nemzetközi Körömtechnikus Tanfolyam

Nemzetközi Körömtechnikus Tanfolyam

Töltsd le ingyenes katalógusunkat, válj profi szakemberré és találd meg a saját utad!


Töltsd le INGYENES katalógusunkat!

A Perfect Nails International Nail Academy-nál mindig törekszünk arra, hogy a tanfolyamunkon résztvevők ne csak szakmai készségeket sajátítsanak el, hanem olyan élménnyel gazdagodjanak, amelynek hosszú távú hatása lesz az életükre. Ha vágysz arra, hogy kimagasló minőségű szakemberként tedd boldoggá az embereket, és közben szakmai sikereket érj el, akkor a Nemzetközi Körömtechnikus tanfolyamunk a tökéletes választás!

Kapcsolat és megközelítés

Címünk:

Műkörömépítő, és Oktatószalon: 1097 Budapest, IX. kerület, Vaskapu utca 10-14 C.

Nyitvatartás:

Hétfő 8:00-20:00
Kedd 8:00-20:00
Szerda 8:00-20:00
Csütörtök 8:00-20:00
Péntek 8:00-20:00
Előre bejelentkezés alapján: +36 70 635 7700

E-mail: tanfolyam@assenbrennernails.hu

© 2024 Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | Made with ❤ by hannahdesign